home
newlogo
 Kleur je Leven

Praktijk/Atelier voor persoonlijke,
intuļtieve en kunstzinnige ontwikkeling
d.m.v. vorm en kleur.


Mogelijkheden voor een horoscoop met consult.
Prijzen zijn inclusief voorbereiding

geboorte horoscoop                   1,5 tot 2 uur  € 125,00
jaar horoscoop (solaar)              1,5 tot 2 uur  € 125,00
relatie horoscoop                                 2 uur   € 175,00
spirituele horoscoop                          1,5 uur   € 125,00 

 Voor een schriftelijke horoscoop gelden ander prijzen.
 Astrologie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.


 

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop geeft je informatie over je potentiėle aanleg. Ze is als het ware je kosmische blauwdruk. De wijze van schikking van jouw persoonlijke planeetstanden laat zien wat je in je leven wilt neerzetten. Zo geeft een horoscoop antwoord op vragen over de kindertijd, het gevoelsleven, de verbinding met je naaste familieleden zoals met ouders en broers/zussen, je sociale mogelijkheden, je loopbaan, je groei en ontwikkelingskansen en je gezondheid.

Aansluitend kijkt een astroloog naar de actuele huidige stand van zaken, via Transits en Progressies. Hierbij kun je antwoorden vinden op vragen over je loopbaanontwikkelingje maatschappelijke positie, mogelijkheden van groei van bijvoorbeeld je talenten, je relatie, maar ook of er weer een relatie in aantocht is, etc. Een dergelijk consult ondersteunt je handelen op belangrijke kruispunten in je leven. Dit consult krijgt een extra verdieping, omdat het wordt aangevuld met een numeroscoop. Op verzoek kan dit consult specifiek worden verrijkt met advies over je spirituele bagage uit je geboortehoroscoop en/of (medische) gezondheid. Een consult kan worden afgesloten met het kijken naar tekorten van eventuele celzouten-, vitaminen-, mineralen en/of een Bloesem Remedie. 

Gespreksduur circa 1 ½ uur 
Kosten € 125, - inclusief voorbereiding

Jaarhoroscoop

Deze horoscoop geeft specifieke informatie over het komende nieuwe jaar, van verjaardag tot verjaardag. De informatie gaat over diverse levensgebieden. Ze geeft de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen aan, zoals relatie, werk, ontwikkelingsmogelijkheden en wat je het komende jaar te wachten staat. Bovendien wordt deze informatie aangevuld met actuele situaties vanuit je geboortehoroscoop. Uiteraard, maar dat geldt voor ieder consult, blijft de vrijheid van keuze of je er iets mee wilt gaan doen! Wel krijg je een goed inzicht in de ontwikkelingen voor het komende jaar en hoe je daarop kunt anticiperen.

Belangrijk blijkt steeds weer dat het in al deze consulten niet gaat over voorspellen, maar het bespreken van de tendensen voor het komende jaar. De toekomst en richting bepaal je altijd zelf!

Als extra krijg je tevens je numerologische jaargetal mee.

Gespreksduur circa 1 ½ uur 
Kosten € 125, - inclusief voorbereiding


Relatiehoroscoop

In deze horoscoop kun je de relatie bekijken van twee personen. In feite wordt er van iedere persoon een geboortehoroscoop gemaakt en deze voeg je samen tot een derde horoscoop. Het geeft antwoord op vragen als: wat versterk je in elkaar, hoe vul je elkaar aan, maar ook wat is lastig en hoe zou je dat samen anders, constructiever aan kunnen pakken. Hierbij kan het gaan over de relatie met je levenspartner, maar ook met je kind, een collega of iemand anders waarmee je een belangrijke verbinding hebt. Uiteraard moet je voor het maken van een relatiehoroscoop beiden je toestemming geven en aanwezig zijn op het consult!

Gespreksduur circa 2 uur 
Kosten € 175, - inclusief voorbereiding

P.s. voor schriftelijke analyse gelden andere tarieven! Alle gesprekken kunnen desgewenst worden opgenomen op eigen meegebrachte apparatuur!

 

Ik heb een vraag!
terug
Aanvraag horoscoop